Olen sinkku ja harrastanut seksiä aina silloin tällöin, epäsäännöllisesti varatun miehen kanssa kuuden vuoden ajan. Siis koko kuuden vuoden ajan mies on ollut sama. Ja hän on koko ajan asunut saman naisen kanssa yhdessä. Heillä on yhteistä historiaa huomattavasti pidemmältä ajalta kuin mitä meidän salainen seksisuhde on kestänyt.

Olimme jo muista yhteyksistä toisille tuttuja. Ystävystyimme yhteisten harrastusten kautta pikku hiljaa. Pystyimme keskustelemaan toistemme kanssa aiheesta kuin aiheesta. Luotimme toisiimme enemmän kuin kehenkään toiseen. Muutamissa illanistujaisissa ja seminaareissa mies (tämän jälkeen sanon miestä Duunariksi) koti- tai hotellihuoneen ovelle antaen minulle hyvänyön suukon. Näitä muutamia hyvänyön suukkoja lukuunottamatta välillämme ei ollut mitään eroottista, vaikka tykkäsimme toisistamme.

Osa yhteisistä ystävistämme ja tuttavistamme epäilivät meillä olevan huomattavasti aikaisemmin seksisuhde, vaikkei kukaan koskaan nähnyt meitä lähekkäin kuin illanistujaisissa ja tanssiessamme. Ensialkuun yritimme katkaista huhuilta siivet, mutta huomasimme erittäin nopeasti, ettei se vain lietsoi huhuja lisää. Joten jätimme nopeasti huhut omaan arvoonsa.

Erään laivaseminaarin aikana olin majoittunut erään toisen naisen kanssa samaan hyttiin, mutta hän raahasi illan aikana miehen hyttiimme. Enkä sitten viitsinyt, enkä pystynyt nukkumaan "omassa" hytissä. Duunari oli ystävällinen, kun hän majoitti minut hyttiinsä. Hänellä oli hytti yksin. Istuimme, juttelimme, hörpimme välillä viiniä. Nukuimmekin muutaman tunnin eri sängyissä. tämän reissun jälkeen aina silloin tällöin flirttailimme toisillemme. En kovinkaan usein harrasta flirttiä, enkä sen nytkään ajatellut johtavan mihinkään.

Kesti monta vuotta meidän flirttailua ja ulko-ovelle saattamista, kunnes kerran Duunari kyseli, että voisiko tulla käymään kahvilla. Kumpikin antoi ymmärtää, muttei ymmärtänyt antaa. Ties kuinka montaa kertaa olimme tavanneet kahvittelun merkeissä, kunnes eräällä kerralla tapahtui jotain täysin odottamatonta. Olimme tosi kiihkeästi toisissamme kiinni.

Sen jälkeen säännöllisen epäsäännöllisesti tapailimme keskusteluiden parissa, mutta ajoittain myös harrastimme . Tätä on siis jatkunut jo kuutisen vuotta.

Vaikka tykkäänkin Duunarista paljon, niin siitä huolimatta en odota, että hän jättäisi avovaimonsa muuttaisi luokseni tai alkaisi sen vakavammin seurustelemaan kanssani. Tällä hetkellä suhteemme tuntuu hyvältä. En mieti seksisuhteemme moraalisia oikeutuksia tai vääryyksiä. En mieti sitä, että tekeekö meistä kumpikaan oikein tai väärin ketään kolmatta osapuolta kohtaan. jos duunari päättää palata lopullisesti avovaimonsa luokse, niin olen valmis päästämään hänet koska tahansa. Duunari on huomaavainen, kohtelias, osaa keskustella, tuttu ja turvallinen. Hänen ystävyyttää jään todennäköisesti kaipaamaan, mutta en välttämättä kaipaa häntä miehenä, seurustelukumppanina tai mahdollisena tulevana av(i)omiehenä.

 

Kirjoittelen siis sinkkunaisen ja varatun miehen suhteesta aina ajoittain....