Kaikkea sitä sitten saattaa tapahtua. Tätä en nyt ihan heti uskonut koskaan tapahtuvan. Nimittäin Duunari lähetti ensin tekstarin, että hän on vaimonsa kanssa kesälomareissulla, että voisivatko he poiketa minun luona kylässä. Ja mahdollisesti olla jopa yötäkin. Asumme muutaman sadan kilometrin päässä toisistamme, joten tapaamme aina ja vain silloin kun toinen meistä on reissussa.

Jouduin miettimään hetken aikaan, että kykenenkö pitämään pokkaa Duunarin oikean ja alkuperäisen vaimon seurassa? Pystynkö olemaan aivain kuin mitään ei koskaan olisi meidän välillä tapahtunut? Pystynkö olemaan normaalisti ja suhtautumaan vaimoon luonnollisesti?

Vuorokauden pohtimisen jälkeen en todellakaan ollut varma omasta käyttäymisestä, mutta päätin uskaltaa ottaa riskin sen suhteen. Kävin ison liudan mielikuvaharjoituksia läpi, että miten voin kohdata tavallisesti ja neutraalisti sellaisen ihmisen, jota ei tunne, mutta tietää hänestä jä hänen puolisostaan jotain sellaista, mitä tämä henkilö ei välttämättä usko minun tietävän.

Joten sunnuntaihin asti minulla on aikaa jatkaa pohtimista ja mielikuvaharjoittelua.